En Granier, els nostres franquiciats tenen diferents perfils, pero tots un mateix punt en comú: ganes de treballar dia a dia per seguir sent els líders del mercat.
El nostre model
Un dels majors atractius que ofereix la botiga Granier és la presència de l'obrador amb el forn de sola de pedra per a l'elaboració i cocció del pa a la vista del client.
PERFIL DEL FRANQUICIADO GRANIER
Com ser un franquiciat d’èxit Granier?

FRANQUICIA MEDIUM
Característiques
Un franquiciat Granier és per nosaltres un soci que, a més de tenir capacitat inversora, s’implica en el negoci, té vocació de servei, és un bon gestor i té espirit emprenedor.
Inversió
A continuació, es detalla un desglossament de la inversió inicial per a la franquícia. Aquestes dades són estimacions de Granier per a un establiment tipus de 100m2, basades en botigues pròpies. La inversió concreta haurà de pressupostar en base al local escollit. Les partides assenyalades NO contenen IVA.
Adequació del local
82.750 €
Equip i mobiliari
74.750 €
Equips informàtics, telecomunicacions i IT
12.645 €

El local òptim
Uno de los mayores atractivos que ofrece la tienda Granier es la presencia del obrador con el horno de suela de piedra para la elaboración y cocción del pan a la vista del cliente, lo que hace de nuestro pan un producto diferencial. En el caso de las panaderías medium, cuentan además con una zona de degustación donde disfrutar de un buen desayuno, comida o merienda en un ambiente cómodo y acogedor.
FRANQUICIA EXPRESS
Característiques
“Granier Express” és un nou model de botiga de reduïdes dimensions altament dinàmic i fàcil de gestionar. Es tracta d’una botiga d’entre 40 m2 i 50 m2 que és gestionada amb 2-3 treballadors, obtenint una important facturació diària.
Inversió
La inversió amb la franquicia exprés és relativa a les característiques del local, que solen variar molt més que en les franquícies médium, ja que són aquestes les que determinen la maquinària necesària, els equips, etc.

El local òptim
Un dels majors atractius que ofereix la botiga Granier és la presència de l’obrador amb el forn de sola de pedra per a l’elaboració i cocció del pa a la vista del client en la majoria de les nostres botigues, el que fa del nostre pa un producte diferencial.